Kommentteja hääpareilta

comm17

Petra oli meille todella suureksi avuksi häidemme järjestelyissä. Hän huolehti, että asiat tuli hoidetuiksi aikataulussa ja auttoi kaiken mahdollisen ja välillä mahdottomankin kanssa. Lämmin kiitos, että autoit
meitä tekemään päivästämme ikimuistoisen ja meidän näköisen.

Mukavaa syksyn jatkoa ja onnea tuleviin haasteisiin!

T: Marja ja Hannu

 

 

*******
M+S

Tervehdys,

Aloitimme häävalmistelut suhteellisen myöhään eli neljä kuukautta ennen kesähäitämme. Heti aluksi huomasimme, että valmisteluihin on otettava mukaan hääsuunnittelija. Päädyimme Petraan, koska hän osoitti heti alussa, että hän osaa kaikki mitä häiden järjestämiseen tarvitaan. Petra järjesti meille mieluisan hääjuhlapaikan, tarjoilut, ohjelman, kutsut,
valokuvauksen, kukat, koristelut ja kampaamon. Luonnollisesti asiat päätettiin yhdessä. Hyvistä ehdotuksista oli helppo valita ja päättää.

Häämme onnistui jopa suunniteltua paremmin kiitos Petran asiantuntemuksen, osaamisen ja miellyttävän yhteistyön! Hääjuhlamme oli juuri selainen kun
halusimme sen olevan.

Kiitos Petra!

Parhain terveisin,
Svetlana
& Pentti


*******


M+S

Saimme hääpäivänämme nauttia huikean vihreästä, keväisestä ja suorastaan kuumasta toukokuun lopun päivästä. Petran apu päivän suunnittelun yksityiskohdissa varmisti, että kaikki oli juuri sellaista kuin olimme halunneet, meidän näköistä ja oloista. Petra osasi huomioida asioita, joita emme itse edes osanneet ajatella ja siten varmisti, että vieraamme viihtyivät. Suunnittelun lisäksi Petran kontaktien kautta löytyvät muut juhlan rakentamiseen tarvittavat tekijät (ohjelmaa, bändi, kuvaaja, juhlapaikka jne.), joten kaiken minkä haluaa voi joustavasti antaa Petran hoidettavaksi. Meidän ei tarvinnut huolehtia hääpäivänä juhlapaikan koristelusta (kaunista!) tai muista käytännön järjestelyiden sujuvuudesta, joten pystyimme keskittymään tärkeimpiin asioihin Iso kiitos Petran lisäksi myös taitavalle floristille, joka toteutti ihanat toiveidemme mukaiset asetelmat.

Miska & Sonja


*******

FAQ

Voimme lämpimästi suositella Petraa hääsuunnittelijana, hän osasi kysyä ennakkoon juuri oikeat kysymykset sekä auttaa meitä kokonaisuuden toteuttamisessa. Ilman hänen panostaan häämme eivät olisi olleet yhtä ihanasti sujuvat ja soljuvat joissa kaikki tapahtui aikataulun ja ajatellun mukaisesti ilman mitään vastoinkäymisiä.

Ainoa stressinpoikanen meinasi tulla viikkoa ennen häitä, kun ei ollut juurikaan mitään tekemistä, kun Petra oli hoitanut sovitusti kaiken. Päivästä jäi meille aivan mahtavat muistot!

KIITOS Petra!
T. Hanna & Tero*******

FAQ

Kiitos Petra, että saimme viettää huolettoman hääpäivän! Olit todella hienosti ja kauniisti hoitanut kaikki järjestelyt.

Saimme keskittyä täysin toisiimme ja vieraisiimme jännittävän ja  yllättäviä käänteitä sisältävän ohjelman parissa. ;) Se oli ihanan  hauska ja onnellinen päivä.

Henna & Ari*******

FAQ Dear Petra

Katja and I would both like to thank you for all your help in making our wedding such a special day for us and our guests. Everyone had a fantastic time and felt it was very well organized, in fact the whole two days went better than we could ever have hoped - we could never have done it without you.

We really enjoyed working with you and will recommend you to anyone we know that is looking to put on an event. As soon as we get the photos, we'll let you know and would be very happy for you to use them on your website if that helps.

Also, thank you for agreeing to send the presents to us (via Rachel)!

I hope you manage to get some rest today and recover after all that brilliant effort!

With very best regards
Paul and Katja

*******

FAQ Hei Petra,

Jo kuukauden päivät on kulunut siitä, kun 3. heinäkuuta 2010 Helsingin Valkosaaressa, kimaltelevan meren äärellä ja sinisen taivaan alla meidän kaksi, meille niin rakasta maailmaa kohtasivat.

Tuhannet kiitokset loistotyöstäsi häidemme hääsuunnittelijana ja juhlamestarina. Ei sanat riitä kertomaan, miten kiitollisia me kaikesta sinulle olemme. Tuo meille niin merkityksellinen päivä oli kuin unelmaa, juhla onnistui täydellisesti.

Olemme tuntikausia katselleet hääkuvia, niissä muistot elää ikuisesti. Kiitos sinun, että juhlistamme tuli niin meidän näköiset. Oli ihanan rentouttavaa juhlia kun tiesi, että juhlien kulku, järjestelyt ja pikku yksityiskohdat ovat sinun luotettavissa käsissäsi.

Tulemme ilomielin suosittelelemaan sinua eteenpäin ja pidetään muutenkin yhteyttä.

Halauksin,
Heidi ja Ivan

*******